Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Forside

BS teknikk har siden 1986 prosjektert og levert alt fra enkle automatikkanlegg til avanserte web-systemer for styring av tekniske anlegg innen varme og ventilasjon.
  • Teknikk i bygg
BS Teknikk installerer mengderegulerte vannsystem med intelligente komponenter:

Höegh Eiendom rehabiliterer eget hovedkontor

Parkveien 55 er hovedkontoret til Höegh Eiendom og ligger rett bak Slottsparken i Oslo. Selskapet jobber kontinuerlig med energieffektivisering og har blant annet startet et større ENØK- prosjekt, kalt Prosjekt 25. Hovedmålet er at den gjennomsnittlige energibruken i eiendomsporteføljen skal ligge på 125 kWh/m2 innen 2025. Et av tiltakene på hovedkontoret var oppgradering av energisentralen med nye pumper, ventiler og styring for best mulig energieffektivitet. 

Svalbard globale frøhvelv er sprengt inn i fjellgrunnen til Platåfjellet, omtrent en mil fra Longyearbyen lufthavn. Det totale arealet er på 1000 kvadratmeter, men bare inngangslobbyen i betong er synlig utenfor. Foto av Øyvind Breyholtz / Alamy.
Annonsørinnhold
Med øynene på moder jords backup

Vokterne av Svalbard

Dypt inne i et iskaldt fjell på Svalbard ligger en liten bit av menneskehetens siste forsvar. Det som skal redde oss hvis alt annet mislykkes, "Dommedagshvelvet." En av organisasjonene som våker over naturens backup er Kiona.

ITBaktuelt AS
Tlf: 480 68 283
Org.nr.: 918 55 085